Polering Gislaved

Wernamo Bemanning & Allservice AB – polering i Gislaved

 

En helhetslösning

Vi som driver Wernamo Bemanning & Allservice AB har ett brinnande intresse för företagande, att få leverera bra service i alla lägen och att etablera goda kundrelationer. Vi erbjuder bilvårdstjänster som till exempel polering, och vi vänder oss till alla i Gislaved med omnejd. Vill du anlita oss? Hör av dig så kommer vi fram till en så optimal lösning som möjligt.

Vårt relativt nystartade företag erbjuder en helhetslösning till både privatpersoner och företag inom bemanning och allservice. Vårt motto är att vi gör det vi klarar av, vilket innebär i stort sett det mesta. Är det någonting som du vill få hjälp med som du inte hittar i listan under tjänster, så fråga oss. Kan vi så ställer vi upp!

Noggrannhet

Vårt främsta fokus är kvalitet och noggrannhet oavsett vilket uppdrag vi tar oss an. Du kan lita på oss och våra medarbetares kompetens. Vi gör ingenting halvhjärtat, utan tvärs om så gör vi gärna det där lilla extra. Service och tjänster i toppklass med andra ord.

Hushållsnära tjänster

Tycker du att det är svårt att få tiden att räcka till? Hushållsnära tjänster kan vara alltifrån hjälp i trädgården till städning. Med våra hushållsnära tjänster får du tid över till annat. Som privatperson får du använda dig av rutavdraget – det blir prisvärt!

Nöjda kunder

Nöjda kunder är A och O för oss. Ingen som anlitar oss ska bli besviken. 100 procent nöjda kunder är det som gäller, annars är inte heller vi belåtna. Oavsett om du behöver mycket eller litet hjälp så är vi företaget som du kan förlita dig på. Hör av dig om du undrar någonting.

Vill ni veta mer?